موزه تاریخ کشاورزی (كاخ فلاحتی ) در مساحتي حدود 4000متر مربع و زيربناي 305 مترمربع می باشد. اين كاخ 7 اتاق و يك ايوان به شكل مستطيل دارد ، بناي موزه به دليل ويژگيهاي خاص معماري در تاريخ 1/6/1375 به شماره 1750 در فهرست آثار ملي كشور به ثبت رسيد .و در سال 1390 به عنوان موزه تاریخ کشاورزی گشایش یافت . فضاهاي نمايشي موزه :
موزه تاريخ كشاورزي شامل 4 فضاي نمايشي مي باشد .
فضاي اول :
در اين فضا ابزارهاي سنگي تپه علي كش كه مربوط به 8 هزار سال قبل از ميلاد مي باشد، به نمايش گذاشته شده است، ابزارها شامل : تيغه ،ريز تيغه ،خراشنده از جنس چخماق ،ابسيدين ، كوبه و سنگ معمولي است . تپه علي كش يكي از محلهاي شاخص روستانشيني در دوره ي نوسنگي در دهلران است . به استناد آثار به دست آمده مي توان گفت كه اين منطقه باقيمانده قديمي ترين و شايد جزء اولين دهكده هاي دائمي و پر سابقه ترين مناطق روستايي در تاريخ بشر و قطعا يكي از اولين روستاهاي تشكيل شده در ايران در هزاره ي هشتم ق .م مي باشد .
فضاي دوم :در اين فضا كشاورزي به شيوه سنتي و مراحل كاشت ، داشت و برداشت به نمايش گذاشته شده است .اين بخش شامل مراحل كاشت،داشت و برداشت است، حدود 40تا 50سال پيش در استان ايلامبه روش سنتي كشاورزي انجام مي گرفت.
فضاي سوم : در اين فضا ،گياهان دارويي و آسياب دستي وشيوه آسياب نخود و غلات به نمايش گذاشته شده است . فضاي چهارم :اين فضا شامل اسناد زمين هاي كشاورزي استان ايلام و نمايش خرمن و مهر خرمن مي باشد.
تلفن: 08433368001