فراخوان پذیرش مقاله (چهل و نهمین شماره از فصلنامه موزهها)
دانلود فایل word فراخوان و شیوه نگارش مقاله
دانلود فایل pdf فراخوان و شیوه نگارش مقاله
اداره کل موزههای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نظر دارد در راستای تاکید بر ضرورت امر پژوهش در موزهها، به روز رسانی دانش فنی و تخصصی در حوزه موزهها و نیز ایجاد ارتباط عمیق و موثر میان صاحبنظران، پژوهشگران و حوزههای اجرایی در موزهها به انتشار مجدد مجله موزهها، با عنوان فصلنامه موزهها بپردازد. مجله موزهها که از سال 1360 برای نخستین بار منتشر گردید تا پایان سال 1395 موفق به انتشار 48 شماره شد. حال، پس از یک وقفه چندین ساله، به کوشش اداره کل موزهها و با اهداف زیر، شماره 49 از این نشریه علمی در تدارک انتشار و چاپ است:
- انتشار آخرین نتایج و یافتههای جدید پژوهشی در زمینه موزه و موزه داری
- ارتقاء سطح دانش و آگاهی کارشناسان شاغل در حوزه موزه و موزه داری
- آسیب شناسی وضعیت موجود موزهها و موزهداری در کشور در راستای ارتقاء سطح کیفی موزه ها و بهرهگیری از راهکارهای اجرایی مبتنی بر روشهای علمی
- ایجاد مشارکت و همکاری لازم میان جامعه متخصصین و نهادهای اجرایی مرتبط با موزه و موزهداری
- تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، به عنوان یکی از شاخصهای کلیدی جهت ارزیابی عملکرد موزههای کشور
- همسویی با جامعه جهانی موزهداری و ارتقاء خدمات ارائه شده در موزههای سطح کشور
-
لذا، از کلیه صاحبنظران، اساتید و پژوهشگران در زمینه موزهها دعوت میکند تا در محورهای اعلامی به شرح زیر به ارائه مقالات خود در قالب معرفی شده بپردازند.
محورهای پذیرش مقالات
- رویکردهای نوین در مدیریت موزهها
- بازاریابی و اقتصاد موزه
- شیوههای موثر ارتقاء تجربه مخاطب در موزه
- حفاظت، مرمت و نگهداری آثار فرهنگی تاریخی در موزه
- الزامات فضایی، کالبدی، معماری و تنظیم شرایط محیطی در موزهها
- فناوریهای نوین موزهای
- معرفی اثر موزهای
- موزهها و گردشگری
- موزهشناسی و موزهشناسی انتقادی
- ثبت، مستندسازی و ساماندهی آثار و مجموعههای موزهای
شرایط الزامی پذیرش مقالات
فصلنامه موزهها مقالاتی را خواهد پذیرفت که دارای اصالت و نوآوری بوده، در راستای ارائه پاسخ موثر به یک مسئله مرتبط با محورهای مذکور نگارش شوند. به همین منظور، پژوهشگران لازم است روش پژوهش علمی را رعایت کرده و از منابع معتبر و اصلی استفاده کرده باشند.
فصلنامه از پذیرش یادداشت، ترجمه و یا مقالات گردآوری معذور است و در بررسی اولیه، مقالات مذکور از فرآیند داوری حذف خواهند شد.
ارسال مقالات مروری صرفاً در صورتی که به روشهای مرور سیستماتیک، فراتحلیل و یا فراترکیب انجام شده باشند، امکانپذیر است.
متن مقاله باید فارسی باشد.
مقالات ارسالی نباید قبلاً در کنفرانس و یا همایش علمی ارائه شده و یا در مجله علمی یا کتابی دیگر چاپ شده باشند.
کلیه مقالات توسط داوران مجرب مورد داوری و ارزیابی قرار گرفته و نتیجه داوری پس از طی مراحل لازم، به پژوهشگر اعلام خواهد شد. مقالات پس از داوری و تصویب هیأت تحریریه به چاپ می رسند.
ساختار مقالات
مقالات باید دارای چکیده فارسی و انگلیسی باشند و به ترتیب شامل بخشهای چکیده (حداکثر 300 کلمه)، واژگان کلیدی(3-6 کلمه)، مقدمه(شامل بیان مسئله و اهداف و سوالات تحقیق)، پیشینه و مبانی نظری پژوهش، روش پژوهش، یافتهها، بحث و نتیجهگیری و فهرست منابع باشند.
متن اصلی مقاله و پینوشتهای آن، با هم نباید بیش از ۶۰۰۰ کلمه باشد، مگر به اضطرار و مشروط به تأیید داوران و هیئت تحریریه. تعداد صفحات مقاله باید حداکثر 20 صفحه باشد.
- چکیده فارسی، حداکثر 300 کلمه بدون ارجاع و پینوشت، (باید به تنهایی بیان کننده تمام مقاله و شامل بیان مسأله یا اهداف پژوهش، روش پژوهش، مهمترین یافتهها، نتیجهگیری باشد) با ذکر عنوان مقاله و کلید واژهها (سه تا شش کلمه) در یک صفحه مجزا تنظیم میگردد.
- پرسشهای پژوهش شامل 2 -3 پرسش اصلی پژوهش به طور مجزا است و در پایان مقاله باید به آنها به صراحت پاسخ داده شود.
- مقدمه شامل طرح موضوع (بیانگر مسأله پژوهش، فرضیههای پژوهش و ارتباط آن با موضوع مقاله)، اهداف پژوهش، پیشینه پژوهش، روش پژوهش و معرفی کلی مقاله است.
- متن و بدنه مقاله شامل مبانی نظری، مطالعات و بررسیها، یافتههای پژوهش است.
- نتیجه پژوهش باید به گونهای منطقی و مستدل (همراه با جمعبندی موارد طرح شده) و شامل پاسخ به سوال پژوهش در قالب ارائه یافتههای پژوهش باشد.
- تشکر و قدردانی از همکاری و راهنمایی کسانی که در تدوین مقاله نقش داشتهاند (در صورت نیاز). در صورتی که پژوهش با حمایت کسانی به انجام رسیده است، درج نام حامی یا حامیان در مقاله ضروری است.
- پینوشتها: شامل معادلهای لاتین و توضیحات ضروری درباره اصطلاحات و مطالب مقاله، که به ترتیب با شماره در متن و به صورت پینوشت در انتهای مقاله درج گردد.
- منابع فارسی و لاتین شامل صرفا منابعی که در متن مورد استناد قرار گرفتهاند، به ترتیب الفبا بر حسب نام خانوادگی نویسنده.
- چکیده انگلیسی باید مطابق آخرین نسخه چکیده فارسی باشد.
- در نگارش بخش انگلیسی، دقت شود که در تمامی عبارتهای انگلیسی (غیر از جملهها)، اعم از عبارتهای موجود در پینوشت، منابع انگلیسی و عنوان، حروف اول تمامی کلمات، غیر از حروف اضافه، باید به صورت بزرگ Capital باشد. این موضوع در جملات کامل، تابع گرامر جمله است.
-
شیوه تنظیم متن و شیوه ارجاع
1. فصلنامه موزهها به منظور ارجاع درونمتنی و فهرست منابع در پایان مقاله از روش APA استفاده میکند (معرفی کلی این روش در انتهای متن همین فراخوان آورده شده است).
2. لازم است برای ارسال مقاله سه دسته فایل ارسال گردد:
- فایل اصل مقاله (بدون مشخصات و نام نویسندگان)
- فایل مشخصات نویسندگان، شامل عنوان مقاله (فارسی و انگلیسی) و مشخصات فردی نویسندگان به شرح زیر (فارسی و انگلیسی)
- فایل جداول و تصاویر مقاله با کیفیت بالا( کیفیت تصاویر حداقل 300dpi )
صفحه مشخصات نویسندگان
- وابستگی سازمانی نویسندگان باید دقیق و مطابق با الگوی ذیل درج شود.
- شامل عنوان کامل مقاله (عنوان مقاله باید کاملاً گویا و بیانگر محتوای مقاله باشد)، نام و نام خانوادگی نویسنده یا نویسندگان به همراه رتبه علمی، نام موسسه یا محل اشتغال، شماره تلفن، پست الکترونیکی (نویسنده مسئول باید در عنوان نویسندگان معرفی شود.
- درج کد Orcid برای نویسندگان الزامی است. برای دریافت این کد از طریق لینک زیر اقدام کنید: https://orcid.org/register
- در فایل بدون نام اصلی مقاله، این بخش باید به کلی حذف گردد.
- عنوان نویسنده اعم از مهندس، دکتر و ... نباید در مقاله ذکر شود و معرفی نویسنده صرفا باید مطابق با ترتیب زیر صورت پذیرد:
نام و نام خانوادگی
سمت دانشگاهی (مربی، استادیار، دانشیار، استاد)، دانشکده محل خدمت، دانشگاه.
- اگر نویسنده عضو هیئت علمی نبوده و صرفاً دانشجو یا فارغالتحصیل رشتهای است، این اطلاعات به صورت زیرنویس و به ترتیب زیر در مقاله درج خواهد شد: تحصیلات (دکترا، دانشجوی دکترا، دانشجوی کارشناس ارشد و ...) ، رشته، دانشگاه محل تحصیل.
- نویسنده مسئول در آثاری که بیش از یک نویسنده دارند باید حتما مشخص باشد. عبارت (نویسنده مسئول) جلوی نام نویسنده مورد نظر درج شود.
متن مقاله
- فاصله خطوط Single و قلم متن برای متن فارسی مقاله B-Nazanin 12 ، برای عناوین فارسی B-Nazanin14 و برای بخش انگلیسی Times New Roman11 است.
- در مقابل تیترهای بدنه مقاله نباید علامت دونقطه (:) قرار گیرد. همچنین تیترها غیر از مقدمه و نتیجه گیری براساس سلسله مراتب شمارهگذاری شوند. دقیقاً مانند الگوی تیترهای زیر:
2. مبانی مرمت
1.3. راهبردهای طراحی
- در نگارش متن باید به املای صحیح کلمات و نکات زیر توجه شود:
در تمامی کلمات جمع با «ها»، «ها» به صورت مجزا باشد.
عبارت «می» در فعل های مضارع به صورت مجزا باشد.
از «ی» مجزا، به جای همزه در انتهای کلمات استفاده نشود.
در کلمات مرکب مانند پینوشت و پایاننامه و ... نیم فاصله رعایت شود.
تمام نقل قولهای فارسی باید درون گیومه فارسی («») قرار گیرند.
در نوشتن اعداد اعشاری باید از ممیز فارسی (/) استفاده شود.
- در استفاده از علائم نگارشی مانند: . ، : ؛ و سایر موارد، این علائم باید چسبیده به کلمه قبلی و یک فاصله (Space) با کلمه بعدی داشته باشند.
نکات فهرست منابع
- منابعی که در این بخش درج می شوند، حتما باید در متن استفاده شده باشند. (منابعی که صرفا برای مطالعه و آگاهی بیشتر مخاطب در متن معرفی شده اند، و در متن به آنها ارجاع داده نشده، نباید در بخش منابع درج شوند).
- درج شناسه DOI برای مقالاتی که دارای این کد هستند، الزامی است.
- در بخش References که منابع به انگلیسی درج می شوند، نام خانوادگی نویسنده به صورت کامل، اما از نام نویسنده ، صرفا حرف اول درج می شود. مثال:Alston, W
- این فهرست باید بدون شماره گذاری باشد و هرمنبع صرفا با علامت ـ (shift+j) مشخص شود.
- نظم منابع باید براساس الفبای نام خانوادگی نویسندگان باشد.
- اگر چند اثر از یک نویسنده در یک ردیف الفبایی پشت سر هم قرار گرفتند، حتما باید نام نویسنده درج شود، استفاده از خط تیره برای عدم تکرار نام نویسنده نادرست است.
شیوه تنظیم تصاویر
- در مقاله باید تنها آن دسته از تصاویر قرار گیرند که بدون آنها مفهوم مقاله ناقص میماند.
- تصاویر، نمودارها و جدولها با کیفیت مناسب (تصاویر با دقت 300 dpi و با فرمتjpg ) و اشاره به منبع و تعیین محل آنها در مقاله حائز اهمیت است.
- تصاویر به کاررفته در متن مقاله (اعم از عکسها، نقشهها و نمودارها) باید به صورت پی در پی شمارهگذاری شود. به عبارت دیگر، این مجله میان عکس، نمودار و نقشه تمایزی قائل نمیشود و همه را تحت عنوان «تصویر» معرفی میکند.
- جدولهای مقاله باید به صورتی باشند که بتوان شکل و متن داخل آن را تغییر داد. چنانچه جدولی به صورت عکس در متن مقاله قرار داده شده، پس از پذیرش باید نسخه قابل ویرایش آن همراه با تصاویر مقاله ارسال شود.
- عنوان جداول در بالا (به صورت جدول 1: ) و تصاویر در پایین آنها (به صورت تصویر 1: ) نوشته شود. منبع و مأخذ جداول و یا تصاویر در ذیل عنوان آنها باید ذکر شود.
- عنوان و توضیح تصاویر و جداول نباید درون کادر (Text Box) قرار گیرند.
- کلیه تصاویر باید در حالت In line with text باشند.
- صرفاً در مواردی که مدرک یا تصویر یا جدولی برگرفته از منبعی است، باید مورد استناد قرار گیرد. چنانچه آن مدرک به کلی توسط نگارندگان تهیه شده، نیازی به ارجاع نیست. در این موارد از قید واژه «نگارندگان» نیز جداً پرهیز شود.
- پس از پذیرش مقاله، ضروری است تصاویر مقاله در فایلهایی با کیفیت بالا به فرمت jpg، و با نامهای لاتین مطابق شماره تصویر در متن مقاله، در فولدری مجزا و فشرده از طریق ایمیل ارسال شود.
شیوه ارسال مقالات
- تا زمان راهاندازی سامانه نشریه، کلیه مکاتبات و ارسال مقاله از طریق آدرس ایمیل Museumsjournal@mcth.ir خواهد بود. لذا، از نویسندگان محترم تقاضا دارد تا اطلاع ثانوی صرفا از این طریق به ارسال مقالات خود بپردازند.
- وضعیت داوری مقالات در هر مرحله، از طریق این ایمیل به اطلاع نویسندگان رسانده میشود.
|
شیوه نامه استناددهی به روش APA
مقدمه
نگارش هر اثر علمي مستلزم مطالعه و بررسي آثار مرتبط است. ارجاع به منابع مورد استفاده در شكل گيري اثر، هم باعث اعتبار بخشي به اثر تاليفي يا تحقيقي مي شود و هم جلوه اي از امانت داري مولف را به نمايش ميگذارد. فهرست منابع مورد استناد، راهكار مناسبي براي هدايت مخاطبان به سرچشمه اصلي انديشهها، يافتهها و دادههاي ارائه شده در متن است. ضروري است كه استناد ها به شيوه اي منظم و استاندارد كه شيوه استنادBibliographic Styles) ) ناميده ميشوند مرتب گردند.
شيوههاي استناد، رويكرد هاي استانداردي براي استناد به منابعي هستند كه مولف در تدوين اثر خود از آن ها بهره گرفته است. اين شيوه ها راهكارهايي را براي استناد به منابع در داخل متن و همين طور فهرست منابع و مآخذ ارائه مي دهند. شیوه های استناد قوانینی برای حروف چینی، املاء، استفاده از حروف درشت و کوچک، نقطه گذاری و مواردی از این دست هستند.
شیوهنامه «ای. پی. ای» یکی از مهم ترین شیوهنامهها در نظامهای استنادی است و آنچه در اینجا به صورت مختصر، ارائه میشود شیوه استناد به منابع مختلف به روش «ای. پی. ای» است. آخرین نسخه این شیوهنامه از طریق وب سایت به نشانی زیر قابل دسترس است:
http://www.apastyle.org/
به طور کلی، ساختار کلی استناد دهی به روش APA از روش زیر تبعیت میکند.
لیکن، ارجاعات درون متن و انتهای متن، جزئیاتی را در بر میگیرد که به شرح زیر است.
1) قواعد استناد درون متن
- برای استناد دهی درون متنی به یک مقاله مجله به ترتیب، نام خانوادگي نويسنده، ويرگول، سال انتشار، ویرگول، حرف ص، نقطه و شماره صفحه در داخل پرانتز ذکر میشود.
مانند: (مرادی، 1389، ص. 78).
- لیکن در مورد منابعی که از اینترنت بازیابی میشوند نیازی به ذکر شماره صفحه نیست. ذکر نام پدیدآورنده و تاریخ انتشار اثر کفایت میکند.
- مانند: (وزارت علوم تحقیقات و فناوری، 1391).
- در صورتیکه تاریخ انتشار اثر در اینترنت وجود نداشت از کلمه بی تا استفاده میشود.
مانند: (وزارت علوم تحقیقات و فناوری، بی تا).
- اگر تعداد مؤلفان بيش از سه نفر باشند، تنها نام خانوادگي نويسنده اول ذکر شده و از عبارت "و ديگران" استفاده ميشود.
مانند: (مرادی و ديگران، 1389، ص. 75). (فرشادی،1364، صص. 33-40).
- اگر به بيش از يک منبع در متن ارجاع داده شود اسامي و سال انتشار با نقطه ويرگول از هم جدا ميشوند.
مانند: (مرادی، 1389، ص.39؛ عابدی و ديگران، 1365، ص.49).
- اگر به چند اثر يک نويسنده ارجاع داده ميشود، بعد از ذکر نويسنده و سال انتشار، ديگر سالها با نقطه ويرگول از هم متمايز ميشوند، مانند: (باکلند، 1967؛ 1978؛ 1988).
- برای کتابهایی که به فارسی ترجمه شدهاند، نام مترجم به عنوان استناد درون متنی ذکر نمیشود و فقط نام خانوادگی نویسنده اصلی همراه با تاریخ انتشار اثر در داخل کشور خواهد آمد.
- مانند: (ویکری، 1379، ص. 79).
- اگر به يک منبع چند بار استناد داده ميشود، لازم است هر بار نام نويسنده و سال انتشار ذکر گردد و از عبارت "همان" استفاده نشود. لازم به ذکر است که حتماً مشخصات کامل هر منبعي که در داخل متن بدان ارجاع داده شد باید در فهرست منابع، آورده شود.
- مطالبی که از طریق مکالمات تلفنی و پست الکترونیکی مبادله میشود، در فهرست منابع درج نخواهد شد؛ زیرا این منابع غیرقابل بازیابی توسط سایر افراد هستند. برای این منظور تنها از ارجاع درون متنی استفاده میشود. مانند:
M. Burton (personal communication, August 1, 200)
رحمت اله فتاحی (ارتباط شخصی، آبان 2، 1390)
2) استناد به کتاب
برای استناد دهی به کتاب، در بخش فهرست منابع به صورت زیر عمل شود:
کتاب انگلیسی (یک نویسنده):
Gorman, J. M. (1996). The new psychiatry: The essential guide to state-of-the-art therapy,
medication and emotional health. New York: St. Martin’s Press.
کتاب فارسی:
کامکاری، کامبیز (1388). توصیف آماری. تهران: انتشارات بال.
کتاب انگلیسی (بیش از دو نویسنده):
Murphy, M. A., Lai, D., & Sookraj, D. (1997). Evaluation of the neighborhood (congregate) meal program: Final report. Kelowna, BC: Kelowna Home Support Society.
کتاب فارسی (بیش از دو نویسنده):
کوکبی، احمد، رضایی، سعید و محمدی، مهدی (1390). درآمدی بر مفاهیم اساسی مطالعه. تهران: چاپار.
کتاب ویرایش شده:
اگر کتابي نسخه اصلاح شده با ويراست دوم و بعدي داشته باشد به شکل زير نوشته ميشود:
مرادی، نورالله. (1383).مرجع شناسی عمومی. ويراست دوم. تهران: سمت.
کتاب مجموعه مقالات:
مثال انگلیسی:
Lindgren, H. C. (2001). Stereotyping. In The Corsini encyclopedia of psychology and behavioral science (Vol. 4, pp. 1617-1618). New York, NY: Wiley.
مثال فارسی:
نوروزی چاکلی، عبدالرضا(1384).جامعه اطلاعاتی و جهانی شدن. در محسن حاجی زین العابدینی(ویراستار)، مجموعه مقالات همایشهای انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران(ص ص.121-153). تهران: کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
کتاب بدون نویسنده:
Merriam-Webster's collegiate dictionary (1993). Springfield, MA: Merriam-Webster.
3) استناد به پايان نامه و طرح پژوهشی
به منظور استناد دهی در بخش فهرست منابع به پایان نامهها و طرحهای تحقیقاتی به صورت زیر عمل میشود:
پایان نامه:
ذوقدار مقدم، رضا. (1381). نقش نماهاي گفتمان و کارکرد آنها در زبان فارسي معاصر. پايان نامه دکترا. گروه ادبیات فارسی. دانشکده ادبیات و علوم انسانی. دانشگاه اصفهان.
طرح پژوهشي:
عموزاده، محمد. (1387). مباني نظري ميان رشتهايها در حوزه علوم انساني و موقعيت کنوني آنها در بعضي از دانشگاههاي معتبر جهان. طرح پژوهشي درون دانشگاهي. دانشکده ادبیات و علوم انسانی. دانشگاه اصفهان.
4) استناد به مقالات مجلات
مقاله با یک نویسنده:
مثال انگلیسی:
Rutherford, B. J. (2006). Reading disability and hemispheric interaction on a lexical decision task. Brain and Cognition, 60, 55-63
مثال فارسی:
سامانیان، مصیب (1378). تحلیل رفتار اطلاع یابی پزشکان مسجد سلیمان. فصلنامه کتاب، 2(38)، 100-99
مقاله با دو نویسنده:
حری، عباس، و شاهبداغی، اعظم(1383). استناد در آثار علمی: چالهها و چالشها. مجله روان شناسی و علوم تربیتی، 34(2)، 65-96.
مقاله بیش از دو نویسنده:
Rush, K. L., Waldrop, S., Mitchell, C., & Dyches, C. (2005). The RN-BSN distance education experience: From educational limbo to more than an elusive degree. Journal of Professional Nursing, 21, 283-292
مقاله بر گرفته از مجله الکترونیکی آنلاین (پیوسته):
مثال انگلیسی:
Wells, P. (2009, July 28). Our universities can be smarter. Maclean's . Retrieved from http://www2.macleans.ca
مثال فارسی:
گزنی، علی( 1379، 3 مهر). طراحی سیستمهای بازیابی اطلاعات بهینه در نرم افزارهای کتابخانهای و اطلاع رسانی. علوم اطلاع رسانی، 16( 1-2). بازیابی شده در 3/7/1385، از http://www.irandoc.ac.ir/ETELA-ART/16/16127ab
5) استناد به منابع اینترنتی
گزارشهای آنلاین:
Shields, M., & Wilkins, K. (2006). Findings from the 2005 National Survey of the Work and Health of Nurses (Report No. 83-003-XPE). Retrieved from Canadian Institute for Health Information website: http://secure.cihi.ca/cihiweb/products /NHSRep06_ENG.pdf
مدخل ویکی:
ویکیها، صفحات وب مشارکتی هستند که هرکسی می تواند نسبت به ویرایش محتوای آنها در صورت دارا بودن شناسه کاربری و کلمه عبور، اقدام نماید. در صورتیکه تاریخ انتشار مطلب مشخص نبود از (n.d) به معنی بدون تاریخ و در مورد منابع فارسی از (بی تا) استفاده می شود.
Deferred compensation. (n.d.). In Family business wiki. Retrieved October 8, 2009, from http://www.familybusinesswiki.org/Deferred+compensation.
فیلمهای آنلاین:
Norton, R. (2006, November 4). How to train a cat to operate a light switch [Video file]. Retrieved from http://www.youtube.com/watch?v=Vja83KLQXZs
یادداشت وبلاگ:
Kiume, S. (2007, August 17). Loneliness isn't good [Web log message]. Retrieved from http://psychcentral.com/blog/archives/2007/08/17/loneliness-isnt-good/
شکرالهی، سیدرضا (1389، آذر 5). چند و چون تاثیرپذیری حافظ از مولانا [یادداشت وبلاگ]. بازیابی شده ازhttp://www.khabgard.com/?id=1192234207
6) مشخصات منبع ثانوي
در مقالههاي پژوهشي حتي المقدور از منابع ثانوي و واژه به نقل از استفاده نميشود، در صورت اجبار به شکل زير اقدام گردد.
(عموزاده، 1383 به نقل از چامسکي 1996).
استفاده از نام خانوادگي نويسنده بصورت (حقشناس، a1377) و يا (حقشناس، b1377) مواقعي انجام ميگيرد که چند اثر يک نويسنده در يک سال انتشار يافته باشد.
استناد به یادداشتهای کلاسی
در این مورد باید به یادداشتهای کلاسی باید به اطلاعاتی که فرد شرکت کننده در سر کلاس یا یک سخنرانی نگاشته شده استناد داده شود. نام خانوادگی و نام نویسنده، سال نگارش یادداشت، عنوان درس، عنوان دستنامه یا یادداشت کلاسی درون کروشه بعد از عنوان درس قرار میگیرد، ذکر نام گروه، دانشگاه، شهر و کشور.
Woodworth, M. (2006). Psychopaths [Class handout]. Department of Psychology, University of British Columbia Okanagan, Kelowna, Canada.
فهرست منابع
باقریان، فاطمه، اردلان، نیما، معتمدیگانه، نگین و پهلوان نشان، سحر (1391). شیوه نگارش مقاله به سبک .APA با همکاری نیما اردلان ، نگین معتمد یگانه و سحر پهلوان نشان. تهران: انجمن علمی روانشناسی اجتماعی.
حري، عباس؛ شاه بداغي، اعظم (1385) شيوههاي استناد در نگارش علمي. تهران: دانشگاه تهران.